Personlig udvikling og balance

Større glæde - mere ro - klarere mål - øget styrke og velvære...

Ønsker du at komme videre i livet - få bedre balance i livet - sparring til håndtering af konkrete udfordringer eller opleve større velvære og tilfredshed?

Jeg tilbyder en række forskellige muligheder for at komme stærkt videre i livet.

Bliver du mest tiltrukket af samtale-terapi, psykomotorisk behandling, moderne hypnose, sjælsrejse eller måske en kombination? Læs om de forskellige metoders tilgang og muligheder. 

Desuden tilbyder jeg løbende halvdags workshop med forskelligt fokus, f.eks. din intutive stemme, indre og ydre balance, brug naturen til at balancere dit liv mm.

- læs mere om mulighederne via linkene i højre side.

Udtalelse

"Jeg har været i flere terapiforløb, men aldrig mødt en der har givet mig troen på mig selv, og været så nærværende, åben og smilende som dig. Du gør det spændende og sjovt. Du gav mig det sidste spark til at komme ovenpå igen efter 5 år med depression. Du gav mig troen på andre og troen på en ny start. Med din hjælp er jeg begyndt uddannelse. Jeg bruger de redskaber, du har givet mig, dagligt uden at tænke over det."

Christine Musante, 30 år og HG-studerende.

Nina Presskorn-Thygesen  Ring eller send en email, hvis du ønsker at vide mere og lige fornemme, om jeg er den rigtige for dig i din proces: 24 49 23 01 eller nina@sisensus.dk

 

Nina Presskorn-Thygesen

SiSensus

Jeg kaldte i tidernes morgen min virksomhed SiSensus:
Si for ja - og Sensus for sans, føle og betydning (latin).

Jeg arbejder netop i rummet af: JA til livets muligheder,
sansning og intuition,
samt forståelsen af den betydning, vi tillægger det oplevede.

Kontaktinformation

SiSensus (CVR.nr 29553394)

v / Nina Presskorn-Thygesen

Tlf .: 24 49 23 01

E-mail: nina@sisensus.dk