At rejse med din sjæl som turguide

Soul Key er integration af sjælelig bevidsthed og formål.

Soul Key er en direkte vej til din sjæl - en direkte vej til viden og større forståelse for hvem du er og hvorfor du er her.

En Soul Key session giver sjælsviden til bevidstheden.

Soul Key Terapi er en multiterapi – en helt særlig kombination af specielle metoder til at udvikle dig selv gennem din sjæl. Terapien er baseret på, at du gennem hypnose bringes i en så afslappet tilstand, at du let åbner op for din sjæl og højere bevidsthed. Soul Key terapi er, som al min anden form for hypnose, en dialogbaseret hypnose – dvs. vi taler sammen under hele sessionen.

Som navnet henviser til er Soul Key terapi en nøgle til din sjæl. Du får adgang til informationer fra tidligere liv, livene mellem livene, få kontakt med åndelige vejledere mm – alt efter hvad din sjæl ved, vil være mest givende og meningsfuldt for dit liv lige nu.

Alt der sker i en Soul Key session har til formål, at skabe større indsigt og forståelse for og i dit nuværende liv. Du kan opleve at uhensigtsmæssige tanke-, føle- og handlemønstre slipper, skift af energiniveau, konkrete anvisninger fra en af dine åndelige vejledere og meget andet.

En Soul Key session tager den tid en session tager - ofte varer den op til 3 timer. 

Og efter en Soul Key session, anbefaler jeg, at du holder fri fra ansvar og uro - så du lige kan få fordøjet de mange indtryk.

Se mere information om Soul Key'ens muligheder her

 

Udtalelse

"Soul Key - svarene fra min inderste kerne

Nina er en fantastisk guide på den rejse hjem til mig selv. Hun giver med sit kærlige og vise væsen en stor tryghed ind i hypnosen. Det særlige her er, at Nina guider og stiller spørgsmål - og det er i mig, jeg finder svarene - så RENT helt uden filter. Det er en rørende og smuk oplevelse, samtidig med den også styrker min autentiske måde, at være i livet på. Jeg er her lang tid efter stadig fokuseret og energifyldt - og tæt på min inderste kerne.

Nina er noget helt særligt. Hun er det mest vise og spirituelle menneske jeg kender. Hun bare VED hvad og hvilke spørgsmål der er vigtige. Samtidig har hun en grounding og humor, der skaber et nærvær og lethed ind i det, der nogle gange kan være svært og smertefuldt. Nina får de varmeste anbefalinger - prøv Soul Key og find din vej i livet."

Iris Romerdahl, 56 år. Mentor og Coach

 

Udtalelse

"Hvad angår min Soul Key, har jeg fået et redskab til at komme tilbage til mig selv, når jeg ryger ud af mig selv. Og det virker :) og jeg kan gøre det hvor som helst og når som helst :) Nogle gange tager det kort tid og andre gange lidt længere tid - alt efter hvad årsagen har været.
Jeg søger ind i mit hjerte, med benene på jorden og hovedet i himmelen, som jeg fik anvist af min guide. Jeg bruger mine guider dagligt med stor effekt :)
På trods af det er så virkningsfuldt for mig, bruger mit bevidste sind ind imellem fortsat energi på at forstå... Her søger jeg visdom i hjertet og falder til ro:) 
Undervejs i Soul Key dukkede mit bevidste sind også op og stillede spørgsmål - din guiden var fantastisk... Du var fuldstændig med mig hele vejen og tog mig seriøst <3 Jeg har i mange år gået i terapi og har forsøgt at finde redskaber med mit bevidste sind, men uden held. En Soul Key behandling gav mig det, som jeg har manglet og det vil jeg altid bruge"

Susie Christensen, 43 år . Pædagog
Nina Presskorn-Thygesen

SiSensus

Jeg kaldte i tidernes morgen min virksomhed SiSensus:
Si for ja - og Sensus for sans, føle og betydning (latin).

Jeg arbejder netop i rummet af: JA til livets muligheder,
sansning og intuition,
samt forståelsen af den betydning, vi tillægger det oplevede.

Kontaktinformation

SiSensus (CVR.nr 29553394)

v / Nina Presskorn-Thygesen

Tlf .: 24 49 23 01

E-mail: nina@sisensus.dk