Holder du balancen?

Er du i balance med dig selv og dit arbejde?

Virker bunkerne igen større end du helt kan overskue, mister du hurtigt en feries gode lette tilstand eller lykkes det måske ikke engang i ferien at koble af og slippe oplevelsen af pres? Så er du ikke alene...

Skab din helt personlige og unikke vej til balance i livet – også når (arbejds)livet er udfordrende.

Terapeut Nina Presskorn-Thygesen
Er det fuld fart frem, eller er der muligheder for at nyde - at nyde?

Dette er et intensivt forløb for dig der enten føler dig presset/stresset og gerne vil have konkrete redskaber til ændringer af din tilstand eller for dig der gerne vil lære ikke igen at komme i en periode med ubehageligt og uhensigtsmæssigt pres.

Her er en mulighed for under kyndig vejledning og sparring – i en let og humoristisk stemning - at (gen)finde og udvikle din personlige vej til balance i dit liv.

I løbet af 1½ måned (5 mødegange + personlig sparring) har du fået indsigt og redskaber, der gør det muligt for dig at holde den balance du ønsker i dit liv – hvis du altså vil!

Det kræver nemlig både mod, prioritering og kameler der skal sluges…

Men hvor der er vilje er der vej og masser af støtte på vejen.

Workshop 1: Fokus på hvad er balance og hvad er ubalance – hvornår er presset for stort?, hvad er det egentlig der sker fysiologisk og psykisk når jeg føler mig for presset? Samt fokus på hvem er jeg egentlig og hvor og hvornår er der balance og ubalance i mit liv?

Workshop 2: Fokus på forståelsen af samspillet mellem tanker, følelser og handlinger – hvilke mønstre har jeg? Hvilke støttende overbevisninger og hvilke hæmmende overbevisninger har jeg ift. det liv jeg ønsker at leve.

Workshop 3: Fokus på relationer, mit forhold til tid (bl.a. fritid, egentid, arbejdstid, familietid), præstationer, prioriteringer og til det at yde og nyde. Samt hvordan du kan sikre dit flow.

Workshop 4: Fokus på dine konkrete redskaber til at (gen)finde og skabe balance i en helt almindelig hverdag – hvordan skal du i hverdagen omsætte din nye viden og erfaringer?

Workshop 5: Fokus på opfølgning – faldgrupper i hverdagen og hvad gruppen nu beslutter der er behov for er vigtigt at bruge tiden på?

Kontakt mig for en uforpligtende snak om dette kursus er det rette for dig i din aktuelle situation, Nina 24 49 23 01 eller via e-mail: nina@sisensus.dk

 

Nina Presskorn-Thygesen

SiSensus

Jeg kaldte i tidernes morgen min virksomhed SiSensus:
Si for ja - og Sensus for sans, føle og betydning (latin).

Jeg arbejder netop i rummet af: JA til livets muligheder,
sansning og intuition,
samt forståelsen af den betydning, vi tillægger det oplevede.

Kontaktinformation

SiSensus (CVR.nr 29553394)

v / Nina Presskorn-Thygesen

Tlf .: 24 49 23 01

E-mail: nina@sisensus.dk